Τι θα συζητηθεί στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο της 28ης Αυγούστου

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 18:00 θα συγκληθεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές. Το δημοτικό συμβούλιο θα λάβει χώρα στο δημαρχείο Φιλοθέης -Ψυχικού, στην οδό Μαραθωνοδρόμου και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  1. Λήψη απόφασης για αλλαγή τετραγωνικών μέτρων στο Ε9 του Δήμου μετά από νεωτέρα καταμέτρηση του οικοπέδου του ακινήτου «ΣΟΥΡΛΕΙΟ» επί της οδού Σεφέρη αρ. 1 και Πλ. Αγ. Σοφίας  στη Δημοτική Κοινότητα Νέου Ψυχικού και μετά από την τακτοποίηση αυθαιρέτου του κτιρίου.
  2. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 19/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί τοποθέτησης φυλακίου ασφαλείας επί της οδού Βασ. Παύλου αρ. 47 στη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού.
  3. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 24/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί τοποθέτησης φυλακίου στην οδό Σισμάνογλου αρ.16 στη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού.
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα του ΥΠΕΣ με τίτλο: «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή των λειτουργούντων δημοτικών, βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017» και εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή σχετικών εγγράφων.