Τι συζήτησαν Γαλάνης-Κουμουτσάκος με παρόντες Μελισσουργού και Μπονάτσο

Ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής του Βορείου Τομέα Αθηνών (Β1), πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Φιλοθέης-Ψυχικού όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γαλάνη.Ο κ. Κουμουτσάκος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τα θέματα της περιοχής, καθώς και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
Συζήτησαν εκτενώς για το έργο κατασκευής του σταθμού μετρό Φιλοθέης-Ψυχικού στο πλαίσιο της Γραμμής 4 (Άλσος Βεΐκου) που θα βελτιώσει σημαντικά τη διασύνδεση της πόλης.
Επιπλέον,ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας, στην ανακατασκευή του παιδικού κήπου Πικιώνη και της παιδικής χαράς Μακεδονίας καθώς και στην αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου Ψυχικού.
Τέλος, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Γ. Κουμουτσάκο για την έγκριση των απαραίτητων κονδυλίων από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Φιλοθέης-Ψυχικού και την μετατροπή του σε Πράσινο Κτίριο .
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αντιπλημμυρικής μελέτης του Ποδονίφτη, ένα απαραίτητο έργο που θα προχωρήσει άμεσα .
Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δημάρχου κ. Δ. Γαλάνη και δεσμεύτηκε ότι θα συνεισφέρει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στο διαρκή αγώνα της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κα. Mina Metaxidi Melissourgou και ο κ. Χαράλαμπος Γ. Μπονάτσος.