Τέλος στο παράνομο παρκάρισμα στον Φάρο:Φέρνει αποτέλεσμα η συστηματική επιτήρηση και το κόψιμο κλήσεων της δημοτικής αστυνομίας

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού θέλει να βάλει τέλος στο παράνομο παρκάρισμα στην περιοχή του Φάρου Ψυχικού. Για αυτό το λόγο, μετά από εντολή του δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη, η δημοτική αστυνομία ελέγχει το συγκεκριμένο σημείο περισσότερες ώρες σε καθημερινή βάση. Η συστηματική επιτήρηση και το κόψιμο κλήσεων από την δημοτική αστυνομία φέρνει αποτέλεσμα.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης με ανάρτησή του τόνισε: «Το θέμα του παράνομου παρκαρίσματος στο Φάρο Ψυχικού είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Προάστιό. Αποτελεί μάλιστα τη βασική αιτία για αφόρητο μποτιλιάρισμα. Ζήτησα από τη Δημοτική Αστυνομία να βρίσκεται στο Φάρο αρκετές ώρες καθημερινά και να κάνει αυτά που πρέπει ώστε να περιοριστεί το παράνομο παρκάρισμα. Η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και της παράνομης στάθμευσης είναι δέσμευση μας προς τους κατοίκους του Δήμου μας. Με την συνεργασία όλων μας μπορεί να υλοποιηθεί».