Στους δρόμους Γαλάνης-Παπαχρόνης: Σε ετοιμότητα ο δήμος

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, ενόψει της επιδείνωσης που παρουσιάζει ο καιρός και επηρεάζει το προάστιό μας. Οι χιονοπτώσεις είναι έντονες και από το πρωί επί ποδός βρίσκονται ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαχρόνης.
 Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),  η κακοκαιρία «Ελπίς» με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, αναμένεται να επηρεάσει και αύριο την Αττική.
Ο δήμος έχει θέσει σε επιφυλακή την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας.
❌ Καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, συστήνεται στους κατοίκους του Προαστίου μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
⚠️Για όλο το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει η κακοκαιρία και μέχρι την εξασθένιση του φαινομένου τα εξής τηλέφωνα είναι στη διάθεσή του κοινού:
👉🏼Το πενταψήφιο ☎️15310 που εξυπηρετεί αιτήματα και ανάγκες κατοίκων.
👉🏼Γραφείο Δημάρχου ☎️ 213 2014705
👉🏼Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Γιώργος Παπαχρόνης ☎️ 694 4415015.
Οι κάτοικοι του Προαστίου μας μπορούν να προμηθευτούν σακούλες με αλάτι αποπαγέτωσης, από τα εξής σημεία των τριών Κοινοτήτων, κατόπιν συνεννόησης.
👉🏼Νέο Ψυχικό, Ν.Παρίτση 101-103, κτίριο Βαλιάδη ☎️2106776043.
👉🏼Φιλοθέη, Κύπρου 48 και Βεργίνας στο εργοτάξιο του Δήμου ☎️2106812987.
👉🏼Ψυχικό, Παλιό Δημαρχείο, Στρατηγού Καλλάρη 13 ☎️2106775941.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.