Συνέργειες στον πολιτισμό Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και Περιφέρειας

Για τις πολιτιστικές συνέργειες μεταξύ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και της Περιφέρειας, μίλησαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης -Ψυχικού, κ.Δημήτρης Γαλάνης με την Αντιπεριφερειάρχη για ζητήματα Πολιτισμού κ.Ελένη Δουνδουλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε η συνδιοργάνωση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας, ενώ συζητήθηκε και το πολιτιστικό απόθεμα του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Ακολουθεί η ανάρτηση της κ.Ελένης Δουνδουλάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

” Σήμερα επισκέφθηκα τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, έναν Δήμο ιδιαίτερα αγαπητό σε εμένα, καθώς εκεί έχω διατελέσει, στο παρελθόν, Δημοτική Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Ψυχικού. 
Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον φίλο Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη και να έχουμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το σημαντικό πολιτιστικό απόθεμα του Ψυχικού, του Νέου Ψυχικού και της Φιλοθέης. Παράλληλα, εξετάσαμε πιθανές συνέργειες ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον Δήμο στον τομέα αυτό.
Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης συνεργάζονται στενά με τον Ά βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε όλους τομείς, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του συνόλου της Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πολιτισμός καλείται να παίξει πρωτεύοντα ρόλο!#Ελένη_Δουνδουλάκη #Περιφέρεια_Αττικής #βόρειος_τομέας #δήμος_φιλοθέης_ψυχικού #πολιτισμός “