Συνάντηση Δημάρχου με μαθητές που κάνουν κατάληψη

Πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης και συναντήθηκε με εκπροσώπους των καταληψιών του ΓΕΛ Νέου Ψυχικού. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής του σχολείου, η Υποδιευθύντρια, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων.

Τα μέλη της επιτροπής υπέβαλλαν στον Δήμαρχο έγγραφο με αιτήματα που κάλυπταν δύο άξονες:1)θέματα που άπτονται της λειτουργίας του σχολείου δηλαδή καλύτερη καθαριότητα,λειτούργίαόλων των χώρων υγιεινής,απολύμανση..και

2)θέματα που έχουν σχέση με τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας όπως ο χρόνος χρήσης μάσκας,ο χρόνος των διαλλειματων,οι αθλητικές συναντήσεις και οι σχολικοί περίπατοι.

Μεσα από διάλογο στα θέματα που αφορούν τον Δήμο και τις εγκαταστάσεις δόθηκαν άμεσα λύσεις μέσω της δευτεροβάθμιας επιτροπής, για τα θέματα που έχουν σχέση με το Υπ.Παιδείας μετά από προτροπή του Δημάρχου ο Σύλλογος θα ξανασχεδιάσει τις διδακτικές ώρες και τα διαλλείματα  στα πλαίσια των οδηγιών χωρίς εξαιρέσεις.

Επίσης έγινε αποδεκτή με  η υποβολή σε τεστ Κορωναίου δωρεάν σε όσους μαθητές θέλουν. Η συνάντηση αυτή έγινε σε ένα ήπιο και φιλικό κλίμα όπου και επισημάνθηκαν και οι ευθύνες των μαθητών έναντι του κτιριου.