Σάρωσε η ΝΔ στο δήμο μας, με τον πρωθυπουργό ο Γαλάνης – Οι βουλευτές που εκλέγονται

Με ποσοστά πάνω από 75% επικράτησε η Νέας Δημοκρατία στο δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού. Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, κ. Δημήτρης Γαλάνης παρακολούθησε τα αποτελέσματα μαζί με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς.

Στην Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών η ΝΔ καταλαμβάνει 9 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 3, το ΚΚΕ 2, ενώ ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση καταλαμβάνουν από 1 έδρα.

Οι 9 έδρες της ΝΔ πηγαίνουν στους Κωστή Χατζηδάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρη Καιρίδη, Ζωή Ράπτη, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Νίκο Παπαθανάση, Γιώργο Κουμουτσάκο και Άρια Αγάτσα. Οι 3 έδρες του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στους Αθηνά Λινού, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Οι 2 έδρες του ΚΚΕ πηγαίνουν στους Δημήτρη Κουτσούμπα και Αφροδίτη Κτενά, ενώ 1 έδρα για το ΠΑΣΟΚ παίρνει η Μιλένα Αποστολάκη και 1 για την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος. Εκτός μένουν μεταξύ άλλων από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Σκουρλέτης, Ζαχαριάδης, Μπαλάφας, Αυλωνίτου, Αθανασίου και Καββαδία και από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβερδος.