Ριφιφί σε θυρίδα στο Ν.Ψυχικό καταγγέλλει σύζυγος επιχειρηματία

Με μια πολύ περίεργη υπόθεση ασχολείται η Ασφάλεια Αττικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία κατήγγειλε ότι εκλάπησαν από την θυρίδα της σε τράπεζα του Νέου Ψυχικού κοσμήματα αξίας –όπως ισχυρίζεται– εκατομμυρίων ευρώ και πολλά μετρητά.

Σε έρευνα που έγινε προέκυψε ότι το ίδιο έπαθαν οι γυναίκες άλλων τριών γνωστών επιχειρηματιών που είχαν επισης θυρίδες στην ίδια τράπεζα. Ερωτήματα γεννώνται κατά πόσον είναι γνωστό το τι ακριβώς εκλάπη, καθώς (αν ευσταθούν οι πληροφορίες μας) δεν είχαν δηλωθεί ως περιουσιακά στοιχεία στο κράτος.  Ουδείς μπορεί να τεκμηριώσει το τι ακριβώς υπήρχε στις θυρίδες.

Άλλο ερώτημα είναι αν στόχος ήταν μόνον μια θυρίδα και  το περιεχόμενο από τις άλλες αφαιρέθηκε για να ρίξουν οι δράστες στάχτη στα μάτια. Τρίτο και πολύ βασικό ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε τίποτα αντιληπτό μέχρι την καταγγελία της παθούσας και με τι τρόπο αφαιρέθηκαν όσα αφαιρέθηκαν:  δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος από την τράπεζα συνεργάστηκε ή κάποια/ κάποιος έδωσε αντικλείδι ή και αντικλείδια. Επίσης δεν γνωρίζουμε τι κατέθεσαν οι σύζυγοι των τεσσάρων γυναικών για το θέμα.