Πώς η Σοφία Βυθούλκα εκσυγχρόνισε τον ΟΚΑΠΑ και έφερε φρέσκες ιδέες στο Δήμο

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, με προσωπική κεντρική οργάνωση από τον Δημήτρη Γαλάνη, είναι από τους λίγους δήμους που έχουν προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τη ψηφιακή μετάβαση. Το καλύτερο παράδειγμα αποτελούν οι συνεχείς διαδικτυακές εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες κερδίζουν το ενδιαφέρον των δημοτών, καθώς έχουν αρκετά views στο youtube. Kεντρικό ρόλο στη νέα εποχή , που επιταχύνθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, διαδραματίζει η πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα.

Με πολύ δουλειά, φρέσκες-σύγχρονες ιδέες και σχεδιασμό μετέτρεψε τις εκδηλώσεις του ΟΚΑΠΑ σε διαδικτυακές. Μία κίνηση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ένα πρόσωπο δημοσίου δικαίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για νοοτροπίες και αγκυλώσεις. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και με την καθοριστική συμμετοχή του προσωπικού του φορέα, η Σοφία Βυθούλκα με τις δράσεις που υλοποιεί κερδίζει τους δημότες.  H πιο πρόσφατη δράση είναι αυτή του διαδικτυακού βιωματικού σεμιναρίου, webinar, με θέμα: “Ανάπτυξη της ενεργητικής ακρόασης και της ενσυναίσθησης σε καιρούς κρίσης: Ο ρόλος τους στην ψυχική ανθεκτικότητα & ενδυνάμωση του ατόμου”. Το webinar πραγματοποιείται στις 16 Απριλίου, Παρασκευή και ώρα 18:00-20:00 .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στα τηλέφωνα του Ο.Κ.Α.Π.Α. Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Τηλ.: 210 6834448, 210 6834550, Καθημερινά από τις 09.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ.