Ποια δέντρα έχουν φυτευθεί στο Ν.Ψυχικό από την υπηρεσία πρασίνου

Από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα, έχουν φυτευθεί στο Νέο Ψυχικό 79 δένδρα:

40 κυπαρίσια, 5 πλάτανοι, 5 γιακαράντες, 7 χαρουπιές, 2 πεύκα, 2 κουκουναριές, 4 κουτσουπιές, 2 ψευδοπιπεριές, 3 μιμόζες,, 5 νερατζιές, 4 ακακίες και 1100 και πλέον θάμνοι και θαμνόδενδρα, δηλαδή 350 αγγελικές, 153 λιγούστρα, 183 μυρτιές, 158 βιβούρνα, 54 φωτίνιες, 80 μπλε γιασεμιά, 35 πικροδάφνες, 2 καπένσιες, 13 ιβίσκοι, 110 λαντάνες έρπουσες, 2 βουκαμβίλιες και 5 πλουμέριες.

Από αυτά οι δυο κουκουναριές, τα δύο πεύκα, 3 πλατάνια 5 χαρουπιές, 3 γιακαράντες και 2 κουτσουπιές έχουν φυτευθεί στην Πλατεία Πίνδου.
1 πλάτανος, 2 νερατζιές, 2 γιακαράντες και 10 περίπου κυπαρισάκια έχουν φυτευθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.
Τα υπόλοιπα έχουν φυτευθεί στα παρτέρια των οδών Πίνδου, Τζαβέλα και Παλαμά.

Επίσης φυτεύθηκαν δύο δέντρα έξω από το Σπυροπούλειο και δυο έξω από το κατάστημα Κεχαγιά, στην είσοδο του Ν. Ψυχικού από την οδό Σικελιανού, διότι είχαν ξεραθεί αυτά που φυτεύτηκαν εκεί τον περασμένο Μάιο από την προηγούμενη δημοτική αρχή καθώς επίσης φυτεύτηκε μια ελιά στην Πλατεία Αγ. Σοφίας, στην είσοδο από Δημ. Βασιλείου και μια νερατζιά εκεί που έλειπε, μπροστά από τους βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων στην Πλ. Χρυσοχόου. Από τα δένδρα που φυτεύτηκαν τα 73 ήταν χορηγία της δημότη κ. Τοπούζη όπως ήταν χορηγία της όλοι οι θάμνοι. Επίσης φυτεύτηκαν εκ νέου οι θάμνοι της Πλατείας Χρυσοχόου και της Παιδικής Χαράς Αγ. Γεωργίου