Οι εθελοντές «αγκάλιασαν» την αιμοδοσία του Δήμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού την Τρίτη 31 Μαρτίου καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 61 φιάλες αίματος. Πρόκειται για έναν σημαντικό αριθμό σε μία χρονική περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης αναφερόμενος στο θέμα είπε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους εθελοντές που στήριξαν την έκτακτη αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος μας. Συγκεντρώθηκαν 61 φιάλες αίμα, αριθμός που υπερέβη κάθε προσδοκία, καθώς η προσέλευση του κόσμου στις προηγούμενες προσπάθειες ήταν μικρότερη και ο αριθμός τους δεν είχε ξεπεράσει τις 26.

Παράλληλα, ευχαριστώ θερμά το Λαϊκό Νοσοκομείο για άλλη μια άριστη συνεργασία. Χωρίς την στήριξή του και την παροχή του πολύτιμου νοσηλευτικού του προσωπικού, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό! Παραμένουμε σε επικοινωνία μαζί του και θα επαναληφθεί σύντομα νέα αιμοδοσία στον Δήμο μας! Πολύ μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων μας, πολύ μεγάλη η προσφορά στον συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, από την καρδιά μου»