Νέα εποχή για το Δημοτικό Συμβούλιο: Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη

Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας με τηλεδιάσκεψη. Παρόντες 24 Δημοτικοί Σύμβουλοι (από τους 27) πλέον των Προέδρων των 3 Κοινοτήτων,σε μια διαφορετική συνεδρίαση που κράτησε σχεδόν 3 ώρες.

Με διαφορετικά δεδομένα, χωρίς φυσική παρουσία και μέσα από μια οθόνη, το θεσμικό όργανο του Δήμου έλαβε αποφάσεις επί των 22 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

“Θέλω να εξάρω τη συμμετοχή όλων των παρισταμένων Συμβούλων που απέδειξαν ότι ο Δήμος είναι «παρών» στη δύσκολη αυτή κατάσταση της χώρας.Επίσης, να συγχαρώ την Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κα.Κλαίρη Σινανιώτη για τον άριστο τρόπο που διηύθυνε τη συνεδρίαση, καθώς και όλους όσους βοήθησαν (και δη τους υπαλλήλους του Δήμου) σε αυτό. Χρειάστηκε αρκετή προετοιμασία και συντονισμός για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς εξωτερικές αναθέσεις και βοήθεια.Ο Δήμος καθημερινά δίνει τη μάχη και προχωράει πιο δυνατός, ενωμένος και αποφασισμένος. ” τονίζει ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.