Μαρία Δάρα: “Eυχαριστώ τον Δ.Γαλάνη, την δημοτική αρχή και τους δημότες για την κινητοποίηση”

Συγκινητική η ενεργή συμπαράσταση του δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Δημήτρη Γαλάνη και η ανταπόκριση των δημοτών στην επείγουσα έκκληση της Μαρίας Δάρα για αιμοδοσία. Το psychiko24 επικοινώνησε με την κ. Δάρα , η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο, αλλά και στο site που ανέδειξε το θέμα.

Η ανάδειξη του θέματος και από εσάς, το  psychiko 24, συνέβαλε στην κινητοποίηση πολλών δημοτών, οι οποίοι διάβασαν την ιστορία και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν προσφέροντας αίμα. Ακόμη και σήμερα με καλούν για να δώσουν αίμα”. Η συνδημότισσα με δημόσιες αναρτήσεις της είχε απευθύνει έκκληση για αίμα προκειμένου να δοθεί στο βαφτιστήρι της. “Έχανε πολύ αίμα από διάτρηση στομάχου, η οποία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία” αναφέρει χαρακτηριστικά. Το παιδάκι μεταφέρθηκε από την Κω που διαμένει με super puma στο Παίδων Αγίας Σοφίας. 

Η επικοινωνία με τον Δήμαρχο

“Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ανθρώπινη πλευρά του Δημήτρη Γαλάνη” τονίζει στο psychiko24. “Με κάλεσε και μου είπε πως ό,τι χρειαστώ, θα είναι δίπλα μου”. Η ίδια εξεπλάγη ευχάριστα και συγκινήθηκε, καθώς “δεν περίμενε τέτοια κίνηση”. Εκτός από τον κ. Γαλάνη προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και οι κυρίες αντιδήμαρχοι Ελένη Ζέππου -Χαρλαύτη και Αλίκη Γκιζελή.

Ανοικτό το γραφείο του κ.Γαλάνη
Μία άλλη πλευρά του τρόπου άσκησης καθηκόντων του νέου δημάρχου, μας αποκαλύπτει η κ. Δάρα. Την αμεσότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος προσωπικά όχι μόνο τα σοβαρά θέματα, αλλά και τα παράπονα των δημοτών για μικρά ζητήματα. “Είχα διαμαρτυρηθεί για το κλάδεμα των πικροδαφνών στη Φιλοθέη” αναφέρει χαρακτηριστικά . “Με πήρε τηλέφωνο ο κ.Γαλάνης και μου είπε πως θα τακτοποιήσει άμεσα το ζήτημα.

Έτσι κι έγινε μετά από λίγο χρονικό διάστημα”, όπως επισημαίνει στο psychiko24 η κ. Δάρα.  Μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ.Γαλάνη ήταν πως “θα είναι δίπλα στους δημότες και το γραφείο του θα είναι για όλους ανοιχτό”. Είναι μια υπόσχεσή που έδινε σε κάθε ευκαιρία, είτε σε δημόσια εκδήλωση, είτε σε συνεντεύξεις του.