Καμία ζωή χαμένη: Το μήνυμα του σημαντικού σεμιναρίου πρώτων βοηθειών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου, το τρίωρο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που συνδιοργάνωσαν η Κοινότητα Ψυχικού με Πρόεδρο την κα Μάρλη Μαλάμη και η Κοινότητα Φιλοθέης με Πρόεδρο τον κ Μιχάλη Διακοσταμάτη, σε συνεργασία με την Ε.Ε.Ε.Π.Φ.(Ελληνικη Εταιρεια Επειγουσας Προνοσοκομειακης Φροντιδας) και με ελεύθερη είσοδο για όλους.
🖤 Το Σεμινάριο ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα αδικοχαμένα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Οι σκέψεις μας ενώθηκαν με αυτές όλων των Ελλήνων…
👩🏻‍⚕️👨🏼‍⚕️ Μετά τη θεωρητική προσέγγιση, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία πρακτικής άσκησης προσφέροντας τις «πρώτες βοήθειες» στα προπλάσματα και φυσικά θα λάβουν τις απαραίτητες βεβαιώσεις παρακολούθησης.
🔹Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ Δημήτρης Γαλάνης από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.
🔹Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας κ. Χάρη Καπνόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα για θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Χειρουργό-Εντατικολόγο κ. Γιάννη Κεχρή, ο οποίος τόνισε την αξία αυτών των σεμιναρίων για την ανθρώπινη ζωή και όλους τους συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος στο βιωματικό αυτό σεμινάριο.
Στόχος όλων μας είναι το «Καμμία ζωή χαμένη».