κ. Μπονάτσο λέγεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και την έχει το ΨΥΧΙΚΟ και η ΦΙΛΟΘΕΗ

Είχαμε παρατηρήσει στα βίντεο προβολής της υποψηφιότητας του κ. Μπονάτσου πως μιλούσε για «οικιστικό χαρακτήρα» της Φιλοθέης και του Ψυχικού. Θεωρήσαμε πως πρόκειται για ένα γλωσσικό ατόπημα.

Σήμερα ο κ. Μπονάτσος με ανάρτηση που προσπαθεί να βάλει «τέλος στα fake news» αναφέρεται πως «η Φιλοθέη και το Ψυχικό θα παραμείνουν περιοχές κατοικιών». Πληροφορούμε τον κ. Μπονάτσο πως η Φιλοθέη και το Ψυχικό, δεν είναι «περιοχές κατοικιών», ούτε έχουν «οικιστικό χαρακτήρα».

Είναι περιοχές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ! Πρόκειται για γλωσσικό ατόπημα; Δεν το γνωρίζει και χρησιμοποιεί άλλες έννοιες από αυτές που θα έπρεπε; Πρόβλημα, γιατί θα έπρεπε να γνωρίζει σε ποιον δήμο κατεβαίνει υποψήφιος. Δείχνει έναν ερασιτεχνισμό, όπως όταν το πρόγραμμα του ήταν για το 2023 -2028, ενώ η πενταετία λέγεται 2024-2028.

Το ζήτημα είναι σοβαρό. Κανένας άλλος υποψήφιος δήμαρχος ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν μίλησε με αυτόν τον τρόπο για τη Φιλοθέη και το Ψυχικό. ΟΛΟΙ μιλούσαν για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και διατήρησή της.

Υποκρύπτει κάποια άλλη θέση του κ. Μπονάτσου σχετικά με την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ της Φιλοθέης και του Ψυχικού; Οι λέξεις έχουν το δικό τους νόημα και όταν αποφεύγεται συστηματικά η χρήση της λέξης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, τότε γεννιούνται ερωτήματα.

Το βασικό από αυτά είναι τι θα κάνει ο κ. Μπονάτσος με τα καταστήματα. Τον ευχαριστούμε που μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα χτιστούν εμπορικά κέντρα στη Φιλοθέη και το Ψυχικό. Με τα καταστήματα τι θα κάνει;

Πώς θα πει όχι σε νέα καταστήματα και σε αιτήματα καταστηματαρχών για επιπλέον τραπεζοκαθίσματα, έχοντας ο ίδιος κατάστημα εστίασης; Και μάλιστα ενός καταστήματος εστίασης που σύμφωνα με απόφαση του κ. Ξυριδάκης προέβη σε «συστηματικές παραβάσεις», για αυτό δεν του ανανέωσε την άδεια.

Μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει ο κ. Μπονάτσος. Παρά διαβεβαιώνει ότι η Φιλοθέη και το Ψυχικό, αποτελούν «περιοχές κατοικιών». Λες και αναφέρεται σε εργατικές κατοικίες.

Κύριε Μπονάτσο, με τη χρήση της γλώσσας πρέπει να είστε προσεκτικός. Δεν είναι «περιοχές κατοικίας», ούτε «έχουν οικιστικό χαρακτήρα». Είναι περιοχές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και έτσι θα παραμείνουν! Είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι.-