Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑΞΕ: ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο κ. ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ

Ε λέμε κάτι θα ξέρει κι αυτός.Τελικά το πρόγραμμα 2023-2028 του κου Μπονάτσου που το κυκλοφόρησε με περισσή υπερηφάνεια απλώς ηταν (άλλη) μία …γκάφα. Η δημοτική περίοδος ξεκινά το 2024 και όχι το 2023, όπως αναφέρει το πρόγραμμα του κ. Μπονάτσου.

Έτρεχαν οι έρμοι οι συνδυασμοί ανά τη χώρα να διορθώσουν τα προγράμματά τους και να φτιάξουν πρόγραμμα Οκτωβρίου, Δεκεμβρίου και Νοεμβρίου 2023.Τελικώς έμαθαν ότι πρόκειται για γκάφα.

Είπε η έρμη η διαφημιστική …κάτι θα ξέρει αυτός και το έβαλε όπως της το ζήτησε. (Στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνουν κάποιοι τοπική αυτοδιοίκηση). Προφανέστατα δεν το είδε και κανένας άλλος για να του επισημάνει τη γκάφα, απόδειξη οτι στην εκπόνηση του προγράμματος δεν…Συμμετείχαν

ΥΓ: Επί της ουσίας του προγράμματος και την πρώτη ομιλία στο Ν. Ψυχικό δεν έχουμε πολλά να προσθέσουμε, ούτε να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Η εικόνα τα έλεγε όλα, ενώ όταν το εξώφυλλο δεν είναι σωστό, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς τι περιλαμβάνει στην ουσία του το πρόγραμμα. Αν έχει κάποια.