Γαλάνης Vs Ξυριδάκης για το Αθλητικό Κέντρο Ν.Ψυχικού- Τι ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Έντονη η αντιπαράθεση στο Δ.Σ. για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τον Δήμο η νυν δημοτική αρχή. Η αρχή έγινε με τον πυλώνα φωτισμού που έπεσε στις 28 Αυγούστου στο Κολυμβητήριο κι αυτό υπήρξε η αφορμή μιας αυξανόμενης σε ένταση διελκυστίνδας μεταξύ των παρατάξεων.

Π. Ξυριδάκης: Η καθημερινότητα γεννά προβλήματα που δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται πάντοτε άμεσα. Συμβαίνουν απρόβλεπτα γεγονότα και καλό είναι να μη συνεχίζεται στην αίθουσα του Δ.Σ. η προεκλογική διαμάχη. Η δήλωση του δημάρχου ότι παρέλαβε κλειστό Δήμο δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια, καθώς υπάλληλοι, προϊστάμενοι υπηρεσιών, διευθυντές και επιτροπές εργάζονταν αδιάλειπτα ως την τελευταία στιγμή. Πυλώνες πέφτουν και θα πέφτουν, δεν υπήρξε αμέλεια από πλευράς του Δήμου. 

Δ. Γαλάνης: Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα! Χαίρομαι που με προκαλείτε να αντιδράσω. Πράγματι παρέλαβα έναν κλειστό Δήμο, με σχολεία και γυμναστήρια κλειστά επειδή πέφτουν πυλώνες. 

Ξεκινάω με θέσεις, όχι κάνοντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση! Ήταν γνωστή η κατάσταση των πυλώνων και των μπασκετών -υπάρχει άλλωστε η σχετική έκθεση της τεχνικής υπηρεσίας- αλλά δεν αντιδράσατε όπως οφείλατε. Οι άδειοι χώροι των σχολείων, των γυμναστηρίων, του κολυμβητηρίου, είναι ενδεικτικοί για την κατάσταση που παραλάβαμε. Η άμεση προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και των δημοτών. Ευχαριστώ για το ταμείο που παρέλαβα, αλλά θα έπρεπε να έχουν διατεθεί τα απαραίτητα κονδύλια για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.