Επίσκεψη παιδιών στο Δημαρχείο! Παιδική συνέλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Την Πέμπτη το Δημαρχείο Φιλοθέης- Ψυχικού γέμισε με παιδιά! Οι μικροί μαθητές της 6ης τάξης του δημοτικού της Φιλοθέης ζήτησαν να πάρουν συνέντευξη από τον Δήμαρχο και εκείνος δεν τους χάλασε το χατίρι! «Συγκάλεσε», λοιπόν, μια Παιδική Συνέλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της οδού Μαραθωνοδρόμου. Όλο το προσωπικό του Δημαρχείου ξεσηκώθηκε από τις 49 χαρούμενες, παιδικές φωνούλες, που κατέκλυσαν τους διαδρόμους του. Τα μικρά παιδιά, συνοδευόμενα από την διευθύντριά τους κα. Δαυίδ, προσήλθαν στο Δημαρχείο πλήρως προετοιμασμένα, με κάθε λογής ερώτηση προς τον Δήμαρχό τους.

Με δική τους συντονίστρια αλλά και ρεπόρτερ που κατέγραφαν καρέ- καρέ την συνέντευξη, οι μικροί μας μαθητές ρώτησαν-μεταξύ άλλων- τον Δήμαρχο «αν ήθελε να γίνει Δήμαρχος από μικρός», «ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας σωστός Δήμαρχος», αν «οι σπουδές του τον βοήθησαν στα νέα του καθήκοντα», καθώς και το «τι έργα θέλει να κάνει για τη Φιλοθέη».

Ο Δημήτρης Γαλάνης αφού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους, δώρισε ένα drone τελευταίας τεχνολογίας στο σχολείο τους και στη συνέχεια μοίρασε κάρτες στα παιδιά, ώστε να γράψουν τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους ! Όλοι μαζί στη συνέχεια, κατέβηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου και τις στόλισαν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της εισόδου. Μια υπέροχη εμπειρία για τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, αλλά κυρίως για τα παιδιά, τα οποία ευχήθηκαν να τους ξαναεπισκεφτούν πολύ σύντομα!