Επαφές Δ. Γαλάνη – Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με φόντο θέματα ασφάλειας

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη. Τα θέματα της συζήτησης ήταν μεταξύ άλλωνη ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, και  η παραχώρηση οικήματος προκειμένου γίνει η μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση ο Δημήτρης Γαλάνης  τόνισε ότι υπάρχει καθημερινή συνεργασία της δημοτικής Αρχής με το Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης – Ψυχικού για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των αστυνομικών όσο και στην βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας των κατοίκων του Δήμου. Όπως σημειώνει η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων «Για το θέμα της παραχώρησης οικήματος μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραχωρηθεί δωρεάν οίκημα στην Ελληνική Αστυνομία, το οποίο θα στεγάσει την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης-Ψυχικού».

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους για το υψίστης σημασίας για την κοινωνία της πόλης λειτούργημα που επιτελούν, υπογραμμίζοντας ότι θα συμβάλει μέσω της αγαστής και στενής συνεργασίας στην διευκόλυνση και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των πολιτών.