Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Δωρεάν Drive Through Rapid Tests Covid-19

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στη διενέργεια drive through rapid tests τελευταίας γενιάς.Δωρεάν για όλους!

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 από τις 10.00 έως τις 15.00, έξω από το Γυμνάσιο Φιλοθέης επί της οδού Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου.
Οδηγίες ΕΟΔΥ – Επισημάνσεις:

  1. Στα tests μπορούν να υποβληθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και παιδιά άνω των 10 ετών.

2. ΔΕΝ θα διενεργηθούν tests σε ΠΕΖΟΥΣ. Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο).Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, φορώντας μάσκα.

3. Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

4. Να έχετε αστυνομική ταυτότητα.

5. Θα σας ζητηθεί να δώσετε κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.

6. Να έχετε στείλει sms με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια από το αυτοκίνητά τους, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά. Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου. Στον χώρο θα βρίσκονται εθελοντές του Δήμου, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Προσέλευση – Αποχώρηση:

Ρεύμα 1: Προσέλευση από τη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και αποχώρηση από τη Λεωφόρο Σταύρου Γεωργίου.

Ρεύμα 2: Προσέλευση από τη Λεωφόρο Σταύρου Γεωργίου και αποχώρηση από τη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.