Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Αθρόα συμμετοχή στα Rapid Test Covid-19 – Στο 0,43% ο δείκτης θετικότητας

Αθρόα ήταν η συμμετοχή των δημοτών στα drive throught rapid test Covid-19 που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού με τον ΕΟΔΥ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στις αρχές του έτους, ενώ η οργάνωση του εγχειρήματος ήταν απόλυτη και κρίνεται αποτελεσματική, κάτι που οφείλεται (εκτός από το Δήμο) στη συμμετοχή των εθελοντών του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Στον Δήμο μας πραγματοποιήθηκαν  921 rapid test και προέκυψαν 4 θετικά (0,43%). Αφορούν σε 2 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

” Μόλις με ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ ότι στη σημερινή διεξαγωγή RAPID TEST (DRIVE THROUGH) που έγινε σήμερα στο Προάστιο μας εξετάστηκαν 921 άτομα και βρέθηκαν μόνο 4 θετικά . Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ εξαιρετικοί στη δουλειά τους και η ομάδα εθελοντών μας βοήθησαν μέσα σε 5 ώρες να εξυπηρετηθούν όλοι με άψογο τρόπο. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Θα επαναληφθεί  στις αρχές του Καινούργιου χρόνου και ευχόμαστε να μη βρεθεί ούτε ένα θετικό και το 2021 να εξαληφθεί ο ιός από την Χώρα μας και από όλη την Ανθρωπότητα! ” σχολίασε ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, κ.Δημήτρης Γαλάνης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.