Δημήτρης Γαλάνης σε Ολυμπιονίκες: “Είστε εθνικά σύμβολα, σας περιμένουμε για να δώσετε έμπνευση στους μαθητές μας”

“Οι πόρτες της πόλης μας είναι ανοιχτές για τους Ολυμπιονίκες. Είστε εθνικά σύμβολα, σας περιμένουμε για να δώσετε έμπνευση σε όλους τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας, αλλά και τους δημότες μας”.  Με τη φράση αυτή, ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης  καλοσώρισε στο δημαρχείο τους Ολυμπιονίκες και υπέγραψε μαζί τους σύμφωνο Συνεργασίας, σε μια προσπάθεια να συμβάλει ο δήμος στην προαγωγή του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία.  Ο δήμαρχος αναγνωρίζοντας τον ρόλο που πρέπει η τοπική αυτοδιοίκηση να διαδραματίζει, καθώς και  ότι ο αθλητισμός είναι ο κατεξοχήν τομέας που αναφέρεται στους νέους, εκπονεί σειρά από δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουν τα σχολεία και άλλοι οργανισμοί της περιοχής.

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Π. Ψυχικού κ. Φένη Χατζηαθανασιάδου αναφέρθηκε στο ιστορικό της συνεργασίας της κοινότητας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και τις συγκεκριμένες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Βούλα Κοζόμπολη, μέλος της «αργυρής» Ελληνικής ομάδας των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 δήλωσε: “Ο στόχος του Συλλόγου μας είναι η προαγωγή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Υγείας και της Παιδείας. Η πόλη σας είναι από τις ομορφότερες της χώρας που αναδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται εδώ. Είμαστε ευτυχείς για την συνεργασία μας με την κοινότητα του Π. Ψυχικού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού σε κοινές δράσεις που σκοπεύουν να αποτελέσουν πρότυπο για μελλοντικές μας δράσεις στις περιοχές ανά την Ελλάδα”.
Τον συντονισμό των δράσεων θα έχει ο –ΠαλαιοΨυχικιώτης- υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Ιωάννης Σταθόπουλος.