Δημήτρης Γαλάνης: «Πρώτη προτεραιότητα τα σχολεία μας»

Τη θέση ότι τα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού είναι η πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής επανέλαβε ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των 14 Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες  η πρόεδρος της Ένωσης Γιώτα Πλιάκα, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αλίκη Γκιζελή και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας, Δημήτρης Φωτιάδης. Ο δήμαρχος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebookτόνισε: «Γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε πολύτιμες απόψεις πάνω στα σχέδια που όλοι μας θέλουμε να υλοποιήσουμε για τα σχολεία του Δήμου μας. Τους συνεχάρη και τους τόνισα ότι προσφέρουν πολύτιμο έργο και είμαι πολύ περήφανος που έχουμε τόσους ενεργούς Συλλόγους Γονέων.

Είμαι βέβαιος πως με τη σωστή συνεργασία μπορούμε να κάνουμε πολλά! Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους χώρους και πόρους και να δημιουργήσουμε όμορφες, κοινωφελείς και παραγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά μας.Δεσμεύτηκα δημόσια πως θα είμαι όπως πάντα δίπλα στα παιδιά και φυσικά στο πλευρό των γονέων. Έχουμε να κάνουμε πολλά! Ό,τι κι αν κάναμε στη ζωή μας, κανείς δεν ξέχασε ποτέ τα σχολικά του χρόνια. Οφείλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας τα σωστά εφόδια, ώστε να χτίσουν κι εκείνα με τη σειρά τους, τις δικές τους, ξεχωριστές αναμνήσεις».