Δημήτρης Γαλάνης: Είμαστε όλοι μαζί για έναν δήμο Πρότυπο

Με διάθεση για συναίνεση και σκληρή δουλειά εμφανίστηκε ο νέος δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Blue Bell στην Πλατεία του Ψυχικού παρουσία εκατοντάδων δημοτών, ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και Βουλευτών.

Ο Δημήτρης Γαλάνης στην ομιλία αφού ευχαρίστησε την μητέρα του για τις αρχές που του έδωσε μαζί με τον πατέρα του και την οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα του τόνισε μεταξύ άλλων: « Θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω όσο μπορώ πιο δυνατές τις συναινέσεις και τις συνεργασίες. Είμαστε όλοι μαζί. Ελπίζω ότι η αγάπη μας για τη Φιλοθέη, το Ψυχικό και το Νέο Ψυχικό θα μας οδηγήσει στο να λειτουργήσουμε με το ήθος, την ποιότητα και την καλή πίστη που χρειάζεται».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού επισήμανε: « Οι δημότες έχουν από εμάς απαιτήσεις .Οι θέσεις μας δεν είναι μόνιμες. Όλοι μας θα κρινόμαστε καθημερινά και θα λογοδοτούμε στους δημότες. Θα λογοδοτούμε σε όλους εσάς που μας κάνατε την τιμή και μας εμπιστευθήκατε». Ο δήμαρχος για ακόμα μία φορά ευχαρίστησε όλους όσοι μοιράστηκαν μαζί του κοινές ανησυχίες, κοινό όραμα και κοινούς στόχους για τον Δήμο. «Η φιλοδοξία μας είναι να κάνουμε τον δήμο μας ένα προάστιο πρότυπο. Μία καινούργια μέρα ξεκινά για τον Δήμο μας. Καλή δύναμη σε όλους».

Ακολούθησε η ορκωμοσία του δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Κοινοτικών Συμβουλίων. Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε στον προαύλιο χώρο όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν με χυμούς. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η βουλευτής του βόρειο τομέα Ζωή Ράπτη , η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Δουνδουλάκη και ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος.