Διαδικτυακή κοπή πίτας: Η άριστη οργάνωση και οι υψηλοί προσκεκλημένοι κέρδισαν τους δημότες

Σε μία μοναδική εκδήλωση,η οποία ήταν άρτια οργανωμένη και στην οποία συμμετείχαν υψηλοί προσκεκλημένοι ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού έκοψε διαδικτυακά την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα. Την εκδήλωση παρακαλούθησαν διαδικτυακά χιλιάδες δημότες, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

 Στην εκδήλωση απηύθυναν θερμούς χαιρετισμούς οι ακόλουθοι Υπουργοί της κυβέρνησης:

  1. Άδωνις Γεωργιάδης: Υπουργός Ανάπτυξης και ΕπενδύσεωνΝίκη Κεραμέως: Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

2. Κωστής Χατζηδάκης: Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

3. Ζέττα Μακρή: Υφυπουργός αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

4. Ζωή Ράπτη: Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας

5. Βίκυ Λοΐζου: Γενική Γραμματέας Τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης, καθώς και οι Βουλευτές Βορείου Τομέα Αθηνών κκ Δημήτρης Καιρίδης και Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης έστειλε τις ευχές του, ενώ παρόντες ήταν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάννη, η Διοικητής του ΑΤ Φιλοθέης-Ψυχικού κα Βασιλική Βαμβάτσικου, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Συλλόγων του Δήμου, υπάλληλοι, καθώς και δημότες.

Την πίτα είχε ευλογήσει ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Βαρνάβας Θεοχάρης, ο οποίος μετέφερε και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Τη διαδικτυακή εκδήλωση συντόνισε η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.Στους τυχερούς δημότες που κέρδισαν το φλουρί, δόθηκαν δώρα που ήταν προσφορά του κοσμηματοπωλείου Πατσέας.

Η τιμητική βράβευση

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δύο επιφανείς Έλληνες κατοίκους του Προαστίου μας:Στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και στον κ. Δημήτριο Νανόπουλο, Ακαδημαϊκό Καθηγητή στις Φυσικές Επιστήμες – Κοσμολογία.