Δ. Γαλάνης : Πάμε για νίκη από την πρώτη Κυριακή – Μαζικό «παρών» από δημότες στα εγκαίνια

Σε μία πρωτόγνωρη σε όγκο, για τα δεδομένα του Νέου Ψυχικού, ο δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού, κ. Δημήτρης Γαλάνης, παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, αντιπεριφερειαρχών και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του Νίκου Χαρδαλιά, έδωσε το στίγμα του προγράμματός του για την περίοδο 2024 -2028.

«Πάμε για νίκη από την πρώτη Κυριακή» τόνισε ο κ. Γαλάνης, σημειώνοντας πως «προχωράμε μαζί μπροστά». Ο κ. Γαλάνης μίλησε για το πρόγραμμά του και τα έργα που έχουν γίνει στο Νέο Ψυχικό, τη Φιλοθέη και το Ψυχικό. Ανέλυσε τις ενέργειες για την προστασία της φυσιογνωμίας του Προαστίου και συμπλήρωσε πως «έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας».

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ν. Ψυχικό εκπροσώπησε την κυβέρνηση ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Εκτός των άλλων επισήμων στα εγκαίνια παρεβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο κ. Θάνος Ασκητής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κέχρης, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά, η Εβίνα Γιακουμάτου, επίσης υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά, όπως και η Μάρθα Σαμαρά.