Δ.Γαλάνης: Έναν χρόνο μαζί- Τι καταφέραμε

Του Δημήτρη Γαλάνη, αναδημοσίευση από το Παράθυρο

Πέρασε ένας χρόνος και δύο μήνες από την ημέρα που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή. Μέσα σε αυτό το διάστημα έγιναν ξεχωριστά έργα.

Ανακαινίσαμε 4 παιδικές χαρές, αλλάζοντας την εικόνα του Προαστίου. Η παιδική χαρά Μεταλληνού, η παιδική χαρά Δροσοπούλου, η Παιδική χαρά Αγ.Γεωργίου και φυσικά η Παιδική χαρά Μακεδονίας, αποτελούν πλέον στολίδια για όλο το Προάστιό μας. Ειδικά η παιδική χαρά Μακεδονίας αποτελεί ένα μοναδικό κόσμημα σε όλη την Αττική και έχει γίνει αναφορά της σε αρχιτεκτονικά sites, ακόμη και στην Αγγλία. Και φυσικά πιστοποιήσαμε και τις 13 Παιδικές χαρές όλου το Δήμου μας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

Επαναλειτουργήσαμε το κολυμβητήριο του Νέου Ψυχικού, αφού προηγουμένως καταφέραμε να εκδώσουμε την άδεια λειτουργίας του. Πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια το στολίδι του αθλητικού μας κέντρου πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους αθλούμενους δημότες.

Δημιουργήσαμε μια μοναδική πλατφόρμα για να μπορείτε να εκδίδετε μια σειρά από πιστοποιητικά από το σπίτι σας, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο μια νέα εποχή για τον δήμο. Και πολλά άλλα.

Δεν είναι όμως μόνο τα έργα και οι δράσεις που έγιναν μέσα σε αυτό το χρόνο. Εκείνο που χρήζει ιδιαίτερης μνείας είναι ότι περάσαμε το πρώτο κύμα της πανδημίας και καταφέραμε να υλοποιήσουμε όλα τα παραπάνω έργα, αλλά και να μείνουμε δίπλα σας, παράλληλα σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης όλων των Δημοτών για όλο το 24ωρο.

Ο Δήμος όλο αυτό τον χρόνο έδειξε ότι παρά της δυσκολίες, μπορεί να κάνει έργα και παράλληλα να στέκεται δίπλα στους κατοίκους του.

Συνεχίζουμε.