ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πίσω από την Άβαξ για τα μπάζα στο Ψυχικό – Ο Γαλάνης προστάτεψε το προάστιο

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του psychiko24 η Άβαξ πήρε πίσω την αίτησή της για το Ψυχικό και την εναπόθεση μπαζών στα Τουρκοβούνια από την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό. Πρόκειται για μία νίκη του Δημήτρη Γαλάνη, καθώς η εταιρεία δεν ήθελε την επίβλεψη από το δήμο μας. Πρόκειται για μια μεγάλη ήττα όσων φώναζαν υπέρ της και βεβαίως προκαλούσαν με δημόσιες τοποθετήσεις υπέρ της κατασκευής μονάδας αποβλήτων, δημιουργώντας ερωτηματικά για τα κίνητρά τους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το psychiko24 που εξέφρασε από την πρώτη στιγμή τις παγίδες που κρύβει το εγχείρημα και το «τυρί» της ανάπλασης. Το οποίο όμως όπως φαίνεται ήταν φερετζές για αυτό όταν υπήρξε συντονισμένη δράση από το δήμο μας, με τη σύσταση επιτροπής, η εταιρεία προέβη σε επιστολή που αίρει το ενδιαφέρον της.

Στην ουσία η δημοτική αρχή ενήργησε ενωτικά, άμεσα και με συντονισμένες ενέργειες ανέδειξε το θέμα του ελέγχου των διαδικασιών από τον δήμο, προς όφελος των δημοτών. Κάτι που όπως φαίνεται ανάγκασε την εταιρεία να κάνει πίσω, αναδεικνύοντας τα πραγματικά της κίνητρα. Που δεν ήταν άλλα, από την κατασκευή μονάδας αποβλήτων, όπως έλεγε ρητά στο έγγραφο που αποκάλυψε το psychiko24.