Από σήμερα ανοιχτό το κολυμβητήριο του Α.Κέντρου Ν.Ψυχικού!

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο και ανοίγει από αύριο το Κολυμβητήριο του Νέου Ψυχικού Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού και τίθεται άμεσα στην διάθεση των δημοτών.

Με την απόφαση αυτή λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς το κολυμβητήριο ήταν κλειστό από τον περασμένο Αύγουστο για λόγους ασφαλείας και λόγω εισαγγελικής παρέμβασης για τη μη σύννομη λειτουργία του. Μετά την έγκριση από την υπηρεσία υγειονομικού της Περιφέρειας Αττικής του φακέλου αδειοδότησης που κατέθεσε η νέα Δημοτική Αρχή το κολυμβητήριο του Ψυχικού αποκτά άδεια για τα επόμενα 5 χρόνια.

Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου. Σε δηλώσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε ότι ένα πολύ σημαντικό θέμα του Δήμου μας είχε ευτυχές τέλος και εξήρε την προσπάθεια των τεχνικών υπηρεσιών για τον άρτιο φάκελο που ετοίμασαν. Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της θητείας του ήταν αποφασισμένος να κινηθεί με απόλυτη νομιμότητα και αυτό έκανε και στο θέμα του κολυμβητηρίου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν θα δεχόμουν ποτέ να υπάρχει μια πισίνα, στην οποία κολυμπάει κόσμος και ταυτοχρόνως διακινδυνεύει».

Παράλληλα ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη κα. Λ. Κεφαλογιαννη για τη συνεργασία της. Την προσπάθεια που έγινε αναγνώρισαν στις παρεμβάσεις τους και οι επικεφαλής των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων.