Απινιδωτές στα σχολεία και στα αθλητικά κέντρα του δήμου μας

Στα γραφεία της Εταιρείας Papapostolou Healthcare Technologies παραλάβαμε τη χορηγία 7 απινιδωτών, οξύμετρων και πιεσόμετρων για τα σχολεία και τα αθλητικά κέντρα του Δήμου μας.
👉🏼Ο Δημάρχος Δημήτρης Γαλάνης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Διεύθυνση της Εταιρίας για την ευαισθησία της στη χορήγηση των ιατρικών αυτών μηχανημάτων και για την κοινωνική προσφορά της τονίζοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την ευγενική χειρονομίας σας προς τα δημόσια σχολεία αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προαστίου μας, στο πλαίσιο της Kοινωvικής Eυθύνης, που φαίνεται πως αποτελεί και κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας της Παπαποστόλου ΑΕ ως ενεργού μέλους της τοπικής μας κοινωνίας.»
👉🏼Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Διευθυντές των σχολείων Διονύσιος Τσάγκλας, Ελένη Μουρδουκούτα, Πέτρος Ματζάκος, Μιχάλης Κατσιμπάρδης και η υποδιευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Νέου Ψυχικού κυρία Πλέσσα.
👉🏼Επίσης από τον Ο.Κ.Α.Π.Α η Πρόεδρος Σοφία Βυθούλκα και ο Προϊστάμενος τμήματος Πολιτιστικών & Αθλητικών Δραστηριοτήτων Συμεών Σκουτέρης.
👉🏼Παρευρέθησαν ο κος Μισθολόγλου Ιωάννης, ως εκπρόσωπος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» και ο κος Παναγόπουλος ως εκπρόσωπος της Α.Ε.Ψ. και παρέλαβαν τους πρώτους 7 απινιδωτές – χορηγία της εταιρίας.
👉🏼 Υπεύθυνη για τον συντονισμό της εκδήλωσης από την ομάδα του Δημάρχου ήταν η κα Λία Αποστολάκη ενώ παρέστη η Διοικητής της Αστυνομίας Φιλοθέης – Ψυχικού κα Βασιλική Βαμβάτσικου.