Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου μας

Σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα, μετρώντας αντίστροφα, άναψαμε τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Χρυσοχόου του Νέου Ψυχικού.
Ο Δήμαρχος εγκαινιάζοντας την εορταστική περίοδο ευχήθηκε:
«Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας κατάφωτο δίνει σε όλους μας χαρά, αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα. Εύχομαι να έχετε υγεία και αγάπη, και φως στις καρδιές σας για ένα καλύτερο αύριο σε σας και στις οικογένειές σας. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας δίνουν μια λαμπρή ευκαιρία για να ξανασμίξουμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι γύρω από το όμορφο δέντρο μας, σύμβολο των Χριστουγέννων. Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας μην ξεχνάμε και όσους έχουν ανάγκη από ένα καλό λόγο, ένα ωραίο δώρο-ακόμη και από το υστέρημά μας, τους συνανθρώπους μας που είναι μόνοι η μακριά από τις οικογένειές τους, εκείνους που αξίζει να προσφέρουμε όσα τους λείπουν ακόμα πιο πολύ αυτές τις άγιες μέρες».
🥁Η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου και μαθητές από τα Σχολεία μας συνόδευσαν με γιορτινές μελωδίες και όμορφα τραγούδια την φωταγώγηση του πανύψηλου δέντρου μας.
✨Τις ευχές τους και το παρόν έδωσαν οι Υπουργοί Παιδείας Νίκη Κεραμέως και Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος και η Φωτεινή Βρύνα υποδιοικητής ΓΝΝΠ «Αγ. Βαρβαρα» ενώ πλήθος κόσμου , οικογένειες και πολλά παιδιά τραγούδησαν και χειροκρότησαν την μπάντα και τους μαθητές που έπαιξαν μουσική.
✨Οι Αντιδήμαρχοι και όλα τα μέλη των Συμβουλίων του Δήμου αντάλλαξαν ευχές, χόρεψαν, γεύτηκαν τα γλυκίσματα και κάπως έτσι η φετινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε χαρούμενη ατμόσφαιρα.
💡Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που χρησιμοποιείται
από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στους στολισμούς εξωτερικών και
εσωτερικών χώρων (επεκτεινόμενες σειρές λαμπτήρων L.E.D. σε δέντρα,
φωτοσωλήνες, επίστηλα, κρεμαστές γιρλάντες δρόμων, κλπ), χρησιμοποιεί την
τελευταία τεχνολογία L.E.D., που εξασφαλίζει την χαμηλότερη δυνατή
κατανάλωσης ενέργειας