Α.Κέντρο Ν.Ψυχικού: Ξεκίνησε η λειτουργία της δεύτερης πόρτας

Από Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και με ωράριο 14:30-22:00 ξεκίνησε η λειτουργία και δεύτερης πόρτας για την είσοδο αθλουμένων στο Αθλητικό Κέντρο με σκοπό την αποσυμφόρηση της κεντρικής πόρτας εισόδου.
Η αλλαγή γίνεται μετά τη θετική απάντηση της ΓΓΑ σε σχετικό αίτημά μας.
Με βάση τα παραπάνω, η λειτουργία εισερχόμενων-εξερχόμενων θα γίνεται όπως παρακάτω:
Α/ Καθημερινές από 07:30-14:30 θα είναι ανοικτή η κεντρική πόρτα (από πλευράς της οδού Ξάνθου) για όλους τους χώρους χρήσης.
Β/ Καθημερινές από 14:30-22:00 θα είναι ανοικτές δύο πόρτες.
β1/ Από την κεντρική πόρτα θα εισέρχονται και θα εξέρχονται οι αθλούμενοι για τις αίθουσες πολλαπλών, την αίθουσα γυμναστικής και των δύο γηπέδων μπάσκετ για το κοινό.
β2/ Από την είσοδο της οδού Ρήγα Φεραίου θα εισέρχονται και θα εξέρχονται οι αθλούμενοι για το κολυμβητήριο.
Γ/ Σαββατοκύριακο και αργίες θα είναι ανοικτή μόνο η κεντρική πόρτα (από πλευράς της οδού Ξάνθου) για όλους τους χώρους χρήσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταγραφή εισερχόμενων-εξερχόμενων θα γίνεται σε κάθε πόρτα ξεχωριστά. Ο κάθε αθλούμενος πρέπει να εισέρχεται και να ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ υποχρεωτικά από την ίδια πόρτα.

“Παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες βοηθώντας και εσείς από την πλευρά σας στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοιού.
Επίσης, θα λειτουργήσει και μία τρίτη πόρτα αποκλειστικά για τους αθλούμενους του γηπέδου μπάσκετ που προπονείται ο ΑΟ Ποσειδών από την πλευρά της Ρήγα Φεραίου για τις ώρες των προπονήσεων του σωματείου” αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΚΑΠΑ