Συνάντηση Πατούλη-Σγουρού

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΓΟΥΡΟΥ

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε σήμερα με Επικεφαλής της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» Γ. Σγουρό.
Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο την άμεση επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, μέσα από γρήγορες και ριζικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου.


Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της κυβερνησιμότητας στην Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να μην υπάρξουν χρονοτριβές και ο παραμικρός χρόνος καθυστέρησης στην ανάληψη κρίσιμων αποφάσεων που θα σημάνουν την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής.
Σε αυτή την κατεύθυνση θα δρομολογηθούν και επιμέρους συνεργασίες ανάμεσα σε στελέχη των δύο παρατάξεων. 


Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:
« Με τον κ. Σγουρό είχαμε μία ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση και συμφωνήσαμε ότι είναι μέγιστη προτεραιότητα να δοθούν άμεσα λύσεις στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αττική , χωρίς να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Τα προβλήματα των πολιτών είναι πάνω από κόμματα και ιδεολογικές διαφορές. Πρόθεση μας είναι να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις χωρίς αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, στη βάση των προγραμματικών μας συγκλίσεων, με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής.  Θα εργαστούμε με όραμα και σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση, τιμώντας τους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν. Από την 1η Σεπτεμβρίου πιάνουμε δουλειά. Δεν θα χάσουμε ούτε μία μέρα».