Συνάντηση Πατούλη-Παυλόπουλου

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Περιφερειάρχη  Αττικής Γιώργου Πατούλη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε στον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας την 
αποφασιστικότητα της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, να 
διασφαλίσει στους πολίτες μια καλύτερη καθημερινότητα και διατύπωσε την  ανάγκη να καταστεί η Αττική Περιφέρεια της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος αφού τον καλωσόρισε και του εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια δήλωσε:

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όπως ο καθένας 
γνωρίζει. Έχουμε βιώσει από κοινού, ιδίως όταν ήμουν Υπουργός 
Εσωτερικών, την πολύτιμη, πραγματικά, πολιτική και διοικητική  εμπειρία 
της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η προηγούμενη μακρά θητεία σας στην Τοπική 
Αυτοδιοίκηση, και κυρίως στον Δήμο Αμαρουσίου, όπου επιτελέσατε ένα πολύ  σημαντικό έργο, ιδίως σε ό,τι αφορά την εξυγίανση των οικονομικών αυτού  του μεγάλου Δήμου, είναι ένα σημαντικό θετικό δείγμα γραφής και εγγύηση  για την επιτυχία σας στην Περιφέρεια. Την μεγαλύτερη Περιφέρεια της Χώρας, μια Περιφέρεια με μεγάλα προβλήματα, αλλά και μεγάλες προκλήσεις για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, όπως εσείς. Θέλω να γνωρίζετε, όπως  άλλωστε είναι χρέος μου – στο πλαίσιο πάντοτε των καθηκόντων μου –  ότι  η Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο  της Περιφέρειας, άρα και στα μεγάλα  προβλήματα, τα οποία έχετε να αντιμετωπίσετε. Και πάλι συγχαρητήρια. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της 
Δημοκρατίας για τα θερμά του λόγια δήλωσε:

Ποτέ δεν ξεχνάμε το μεγάλο έργο που κάνατε στην Αυτοδιοίκηση. Θέλω να 
σας ότι ως νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, είμαστε αποφασισμένοι 
να συνδράμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας  της ζωής των πολιτών. Θέλουμε να καταστήσουμε την Αττική περιφέρεια  αλληλεγγύης, ασφάλειας, ανάπτυξης και προφανώς σ’ αυτήν την προσπάθεια  δεν περισσεύει κανείς.
Σήμερα είναι μεγάλη τιμή για μένα, ως Περιφερειάρχης πλέον, να βρίσκομαι  κοντά σας. Το έργο που έχω να επιτελέσω είναι πράγματι δύσκολο, όμως  οφείλω να σας πω ότι αισιοδοξώ. Μέσα από την βοήθεια όλων των παρατάξεων  και όλων των πολιτών το έργο μας κάθε μέρα θα είναι  διακριτό. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε και την δική σας συνδρομή, μέσα από το υψηλό αξίωμα που έχετε και έχετε προσφέρει πολλά μέσα από αυτό.