Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως από την Περιφέρεια Αττικής«Άναμμα» χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Π. Άρεως, με συναυλία των Δ. Μπάση και Stavento

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο την παρουσίαση του προγράμματος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια, στο Πεδίο του Άρεως.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τίτλο «Χριστούγεννα στο Πάρκο μας» που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου, θα λάβει χώρα στο Πεδίο του Άρεως, σηματοδοτώντας την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην αξιοποίηση και ανάδειξη του μητροπολιτικού πάρκου, προς όφελος των πολιτών.  

Στις 13 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Περιφερειάρχη

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Αττικής σας προσκαλεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο Πεδίο του Άρεως. Θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Δ. Μπάση και Stavento.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.