Γιώργος Πατούλης: «Θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη των πολιτών. Τέλος στον διχασμό για το καλό της Αττικής»

Οι πολίτες με της Αττικής, τους οποίους και ευχαριστώ , μου έδωσαν δυνατή εντολή. Κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή για την Αττική..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη των πολιτών. Να δουλέψω για την Αττική και τους κατοίκους της. Υπόσχομαι πως δεν θα απογοητέυσω ποτέ την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αττικής. Θα δουλέψω εγώ και οι συνεργάτες μου με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα καλύτερο.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιστρέψει στην Αττική το χαμόγελο, η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, η περηφάνια.  Θα δουλέψουμε, σκληρά και με σχέδιο. Χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα, γιατί η Αττική δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Θέλουμε να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα. Αλλά και να ενώσουμε τους πολίτες της Αττικής. Σήμερα δεν νίκησε μόνον η παράταξη μας. Σήμερα νίκησε η ενότητα. Σήμερα γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας.

Στην ενότητα των πολιτών της Αττικής, θα στηρίξουμε την προσπάθειά μας για την επανεκκίνηση που θέλουμε να πετύχουμε.  Γιατί η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία αυτή τη στιγμή είναι σε τέσσερα χρόνια να μπορώ να κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες της Αττικής,  επειδή θα έχω τιμήσει με το έργο μου, την εμπιστοσύνη τους.

Διαβεβαιώνω οτι στο πρόσωπό των υποψηφίων Περιφερειαρχών δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες στον αγώνα για μια καλύτερη Αττική.

Ευχαριστώ όσους βρέθηκαν κοντά μου στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση. Τα στελέχη του συνδυασμού μου, τους στενούς μου συνεργάτες, τους εκατοντάδες εθελοντές μας σε όλη την Αττική.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξή του. Και να τον διαβεβαιώσω ότι θα είμαι και εγώ δίπλα του στον αγώνα του για μια καλύτερη και πιο φωτεινή Ελλάδα. Ο εκλογικός αγώνας τελείωσε. Τώρα ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική. 

Σκοπός μου; Να λύσουμε τα προβλήματα της. Να γιατρέψουμε τις πληγές της. Να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες όπως αυτές που μας πλήγωσαν. Να κάνουμε τους κατοίκους της Αττικής ξανά περήφανους. 

Στον αγώνα αυτό θέλω όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως προτιμήσεων,  δίπλα μου. Απ’ όπου και αν προέρχονται , ό,τι κι αν ψήφισαν σε αυτές εκλογές. Η επόμενη μέρα στην περιφέρεια Αττικής θα είναι γραμμένη με τα χρώματα της ενότητας, της συνεργασίας, του αλληλοσεβασμού. 

Αρκετά διχαστήκαμε, αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε. Τώρα προχωράμε μπροστά! Ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι! Με όλους τους πολίτες. Με πίστη στην Αττική, στην πατρίδα μας, στους ανθρώπους της.

Ξεκινάμε, για μια Αττική αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της! Για μια Ελλάδα, δυνατή και περήφανη.