ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ: Οι ενέργειες για τη μικρή σκυλίτσα

Τις ενέργειες που έχει κάνει η ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ για τη μικρή σκυλίτσα που βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, περιγράφει το σωματείο σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, κοινοποιήθηκε το εξής κείμενο:

“Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για εμάς στη Ζω.Φι.Ψυ. αλλά κυρίως για την αδέσποτη φοβική σκυλίτσα, μέλος μιας μικρής αγέλης που κυκλοφορεί στον Δήμο μας εδώ και λίγους μήνες. Η σκυλίτσα είχε αποκοπεί από την αγέλη και είχε αναζητήσει καταφύγιο σ’ ένα οικοπέδο στον παράδρομο της Κηφισίας όπου και γέννησε επτά κουτάβια μέσα σ’ ένα φρεάτιο!
Η απίθανη ομάδα A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας και με επαγγελματισμό, υπομονή και τον κατάλληλο εξοπλισμό, η σκυλίτσα πιάστηκε χωρίς να στρεσαριστεί και μεταφέρθηκε μαζί με τα κουτάβια της σε ασφαλή χώρο.
Όπως βλέπετε, μαμά και μωρά χαίρουν άκρας υγείας!
Ευχαριστούμε όλους όσοι μας ενημερώσατε για την παρουσία της σκυλίτσας στο οικόπεδο και ελπίζουμε να έχουμε πάλι τη βοήθειά σας όταν έρθει η ώρα να βρούμε σπίτι στη μαμά αλλά και στα επτά κουταβάκια της – έξι κορίτσια και ένα αγόρι! “