Το ανθρώπινο πρόσωπο του Γαλάνη-Επικοινώνησε με δημότισσα που ζητούσε αίμα


Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης. Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας κάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του psychiko24.gr., στο τηλέφωνο τη Μ.Δ, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το κρίσιμο για τη ζωή ενός μικρού παιδιού πρόβλημα.

 Η Μ.Δ με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητούσε επειγόντως αίμα για να σωθεί η ζωή ενός μικρού παιδιού. Αναλυτικά η ανάρτηση είχε ως εξής: Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ τώρα. Χρειάζομαι από την τράπεζα αίματος επειγόντως αίμα. Πρόκειται γιά πολύ δικό μου μικρό παιδάκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων. Το τηλέφωνό μου είναι 69……54. Ευχαριστώ πολύ, ελπίζοντας σε άμεση ανταπόκρισή σας!!!
Το τηλέφωνο είναι λάθος. 695….454 είναι το σωστό “

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού επικοινώνησε μαζί της, όχι μόνο για να μάθει την πορεία υγείας του παιδιού, αλλά και να βοηθήσει ουσιαστικά προσφέροντας ό,τι ζητήσει η Μ.Δ.. Η αιμοδοσία είναι από τα σημαντικότερα δώρα, τα οποία μπορεί να χαρίσει ένας άνθρωπος σε κάποιον άλλον.