Τα Αρσάκεια τίμησαν τον Γιώργο Μπαμπινιώτη

Τον πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας καθηγητή Γιώργο Μπαμπινιώτη τίμησαν για την προσφορά του στην Παιδεία και στον Πολιτισμό τα Αρσάκεια Σχολεία. Η εκδήλωση έγινε στο θέατρο των σχολείων στο Ψυχικό, στις 29 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας που είναι προστάτιδα των Αρσακείων Σχολείων.

Μετά τη σύντομη προσφώνηση από τη γ.γ. του ΣΑΦΕ Μίκα Μπάρμπα, προβλήθηκε βίντεο για το έργο και την προσφορά του καθηγητή. Ακολούθησε σύντομη ομιλία της προέδρου τού ΣΑΦΕ  Νονίκης Πέρδικα, στην οποία αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των Αρσακείων επί της προεδρίας Μπαμπινιώτη, την ίδρυση νέων σχολείων, την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων, αλλά και την εκπαιδευτική άνθηση, με τον εμπλουτισμό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με νέα αντικείμενα, τη συνεργασία με άλλα σχολεία, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία τού τιμωμένου, ο οποίος, συνοψίζοντας την πορεία του στα παιδευτικά και πνευματικά δρώμενα της χώρας, εστίασε στη μακρά θητεία του στα Αρσάκεια. Τέλος ευχαρίστησε τους προκατόχους του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι η ανάπτυξη των Αρσακείων «είναι αποτέλεσμα εποικοδομητικής συνεργασίας με άξιους συνεργάτες».