Συνέχεια δράσης Let’s Ride: Ποδηλατώντας με Ασφάλεια στην πόλη

Η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ είναι ένα από τα μυστικά για υγιή και ευτυχισμένα παιδιά καθώς και το πιο δημοφιλές covid-free άθλημα!!!Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και το Νομικό Πρόσωπο ΟΚΑΠΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού) ξεκινούν τον δεύτερο κύκλο του Πρωτοποριακού Προγράμματος Let’s Ride, μετά από αίτημα των γονέων και την μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου που έγινε τον περασμένο Ιούλιο.

Ένα πρόγραμμα εκμάθησης αστικής ποδηλασίας και κυκλοφοριακής αγωγής, το οποίο έχει λάβει διεθνή αναγνώριση.Αποτελείται από μια σειρά μαθημάτων προσαρμοσμένων ανάλογα με το επίπεδο του εκπαιδευόμενου. Καλύπτει θέματα σχετικά με την ασφάλεια κατά την ποδηλασία στον δρόμο, κανόνες οδικής ασφάλειας, βασικές δεξιότητες χειρισμού ποδηλάτου,  κ.λπ.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι το πρόγραμμα αφορά κύκλο μαθημάτων που θα ολοκληρωθούν στις τέσσερις προκαθορισμένες συναντήσεις για κάθε γκρουπ.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και έως 17 ετών.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΓΚΡΟΥΠ, ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

A’ ΓΚΡΟΥΠ Ηλικίες: 8-12 Ημ/νιες: 3, 10, 17, 24 & Ώρα: 16:30-18:00Β’ ΓΚΡΟΥΠ Ηλικίες: 13-17 Ημ/νιες: 3, 10, 17, 24 & Ώρα: 18:15-19:45

ΌΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΓΗΠΕΔΟ.ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.ΜΑΘΗΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑ ΓΚΡΟΥΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥΟι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον προσωπικό τους εξοπλισμό (ποδήλατο, κράνος και ότι άλλο θεωρούν απαραίτητο)

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχής:Από Δευτέρα 28/9/2020 αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στο site του ΟΚΑΠΑ: okapa.gr

Διάρκεια Προγράμματος:Σάββατο 3/10/2020 μέχρι Σάββατο 24/10/2020

Σημείο συνάντησης:Γυμνάσιο Φιλοθέης (Ανδρέα Μεταξά 7, Φιλοθέη)

Πληροφορίες: ΟΚΑΠΑ,  τηλ. 210 6834448 & 210 6834550.