Σε εξέλιξη η επέκταση των Bread Factory, νέο κατάστημα στη Λάρισα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επενδυτικό πλάνο επέκτασης των νέων πολυχώρων τροφίμων Bread Factory, καθώς ήδη κλείνει ένα μήνα λειτουργίας το νέο Food Hall της αλυσίδας στην Λάρισα, ενώ προχωράνε και τα σχέδια για το επόμενο σημείο εκτός Αθηνών.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επενδύσεων ύψους 3 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε αναζήτηση νέων χώρων για την επέκταση του Concept στην Αττική και την περιφέρεια σε περιοχές με σημαντική αγοραστική δύναμη.

Το κατάστημα Bread Factory της Λάρισας βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καρδίτσης 108 και Εχεκρατίδας,  λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα και εκτείνεται σε 1000. Τμ.. Το κατάστημα διαθέτει εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, καφέ καθώς και τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά.

Τα Bread Factory, εξελίσσουν διαρκώς το προϊοντικό μείγμα που προσφέρεται στα καταστήματα με ιδιαίτερη έμφαση στο τμήμα τυποποιημένων τροφίμων. Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα η εταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία εμπλουτισμού των διαθέσιμων προϊόντων με την προσθήκη νέων κωδικών τόσο όσον αφορά αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων όσο και επιλεγμένα προϊόντα της ελληνικής γης και γαστρονομίας από μικρούς παραγωγούς.

Κωδικοί που επιλέχθηκαν κατόπιν έρευνας που αφορά στις προτιμήσεις των πελατών με στόχο την διεύρυνση του πελατολογίου και την παροχή ολοκληρωμένης αγοραστικής και γαστρονομικής εμπειρίας.

Η νέα διοίκηση των Bread Factory, υπό τον Αθανάσιο Κολοκυθά, προσβλέπει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, αλλά και στην ενδυνάμωση του Concept του Food Hall ( πολυχώρος τροφίμων) με την επιπλέον προσθήκη κωδικών σταδιακά αλλά και νέων εξειδικευμένων κατηγοριών διατροφής.

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων μετρά πλέον 8 καταστήματα εκ τω οποίων τα 7 στην Αττική και μέσω της αγοράς της Λάρισας ξεκινά το ταξίδι του και στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.