Πατούλης: «Καθημερινά με πράξεις αποδεικνύουμε ότι είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας»

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το οποίο έχει στηθεί στην Ραφήνα, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη μοιράστηκαν δώρα και ζωγραφιές στα μικρά παιδία που επισκέφθηκαν το σπίτι του Άη Βασίλη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ ενισχύθηκε ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός και στολισμός του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, «τις άγιες αυτές ημέρες είμαστε εδώ μαζί με τους πολίτες και τα μικρά παιδιά μιας πολύπαθης περιοχής, η οποία προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της μετά τη καταστροφική πυρκαγιά.

Καθημερινά με πράξεις αποδεικνύουμε ότι είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού και τηn Κεντρική Διοίκηση, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις προκειμένου να επιτευχθεί η θωράκιση και αναβάθμιση της περιοχής.

Η φυσική μας παρουσία, όποτε χρειαστεί, είναι δεδομένη προκειμένου να συμβάλουμε στην αποκατάσταση, τόσο των πληγέντων, όσο και του αστικού ιστού.

Εύχομαι σε όλους τους πολίτες καλές γιορτές με υγεία και ευημερία».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Χριστουγεννιάτικο χωριό ο κ. Πατούλης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, τον Πρόεδρο της ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Κατσουλάκη, τον Πρόεδρο του Ιδρύματος “Φίλιππος Καβουνίδης” Γεράσιμο Βουδούρη, καθώς και με δημοτικούς συμβούλους.