Π.Ξυριδάκης: Δεν πιστεύουμε στον λαϊκισμό και σε κινήσεις εντυπωσιασμού μέσω social media

Άρθρο του Π.Ξυριδάκη στο “Παράθυρο”

Ό,τι πιο παράδοξο είναι τις Άγιες Μέρες η ανθρωπότητα να υποφέρει από μια οδυνηρή κατάσταση όπως αυτή του κορωνοϊού. Η χαρά και το μήνυμα της αγάπης αυτών των ημερών κινδυνεύουν να χάσουν την αξία τους, ανα αφήσουμε τις καρδιές μας να υποκύψουν. Για αυτό κρατάμε ψηλά το κεφάλι και ακολουθούμε τους κανόνες προστασίας για να κρατήσουμε όρθια την πόλη και τη χώρα μας.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις, διαπιστώνουμε τις αδυναμίες, τις καθυστερήσεις και τις λάθος επιλογές της Δημοτικής Αρχής που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της Φιλοθέης, του Ψυχικού και του Νέου Ψυχικού, υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, θέτουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα.

Δεν είμαστε όμως απλοί παρατηρητές. Επεμβαίνουμε με σοβαρότητα και στιβαρά επιχειρήματα, προσπαθώντας με τις προτάσεις μας να βελτιώσουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής, όσο αυτή μας το επιτρέπει.

Ως υπεύθυνη δημοτική παράταξη επικροτούμε και στηρίζουμε τις καλές προθέσεις και προσπάθειες , όπου διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν, και προσφέρουμε την πολύχρονη εμπειρία και γνώση μας όπου χρειαστεί.

Δεν πιστεύουμε στον λαϊκισμό και στις κινήσεις εντυπωσιασμού, για αυτό αποφεύγουμε την εύκολη αντιπαράθεση μέσω των κοινωνικών δικτύων. Παρ’όλα αυτά παρακολουθούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπ’όψιν μας τα παράπονα και τις επιθυμίες των συμπολιτών μας και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά τους μέσα από το εκλεγμένο και εκ του νόμου θεσμοθετημένο Δημοτικό και Κοινοτικό Συμβούλιο.

Αγαπητοί Δημότες, είμαστε στο πλευρό σας, οι αγωνίες σας είναι και αγωνίες μας και όλοι μαζί θα καταφέρουμε για άλλη μια φορά να βγούμε νικητές. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.