Ξεκίνησαν οι στειρώσεις στην γατο-αποικία της Περικλέους

Τρεις εθελόντριες της Ζωφιψυ, ξεκίνησαν σήμερα στειρώσεις στην γατο-αποικία της Περικλέους στο Νέο Ψυχικό. Οι γάτες που ζουν εκεί είναι ήδη πολλές, αυξάνονται και επειδή οι μαμάδες είναι άρρωστες, τα μωρά που γεννιούνται είναι και αυτά άρρωστα, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν μετά από ένα διάστημα.

Όσα έχουν σωθεί, είναι επειδή ήταν τυχερά και βρέθηκαν εγκαίρως, όμως έχουν πάθει μόνιμη ζημιά στα μάτια και δε βλέπουν. Στις 28 Ιουλίου, η Κλέα, η Αγνή και η Μαρίνα, έπιασαν 5 θηλυκές γάτες οι οποίες θα στειρωθούν και θα επανενταχθούν. Οι στειρώσεις της Περικλέους γίνονται εκτός προγράμματος του Δήμου, οπότε οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη, είναι περισσότερο από χρήσιμη. Κάθε στείρωση κοστίζει 40 ευρώ.

Εάν επιλέξετε να συνεισφέρετε στα έξοδα: Τραπεζικός λογαριασμός Alpha Bank: IBAN: GR1301401640164002002001636 BIC: CRBAGRAA ή PayPal: info@zofipsy.com Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συνεισφορά σας στέλνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση) στο info@zofipsy.com, για να λάβετε την απόδειξή σας. Βοηθείστε μας να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή τους!