Κυρανάκης: Αποδείχθηκε ότι ήταν μάρτυρες εκλογικού συμφέροντος

Τις τελευταίες εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή με την εξαφάνιση των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Από τις 6”, με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά.

“Η ερώτηση που φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνει στους μάρτυρες είναι “ποιοι σας έβαλαν να πείτε τέτοια ψέματα”. Έχει γραφτεί, για παράδειγμα, σε μια από τις 28 καταθέσεις του ενός μάρτυρα ότι μπήκε μια μαύρη BMW στο parking του Μαξίμου – ενώ το Μαξίμου δεν έχει parking – και βγήκε μια βαλίτσα με πολλά χαρτονομίσματα που δόθηκε στον κ. Σαμαρά. Η ίδια η κ. Τουλουπάκη βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο έχει αποδείξει ότι αυτό είναι ψέμα”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης που είναι μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής.

“Αυτοί οι μάρτυρες δεν είναι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, αλλά μάρτυρες εκλογικού συμφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα από την Προανακριτική Επιτροπή, που ψήφισε να μην εξεταστούν. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα, ακόμα και το ΚΚΕ, ψήφισαν να εξεταστούν με τον ίδιο τρόπο που εξετάστηκαν και από τον κ. Σοφουλάκη”, τόνισε χαρακτηριστικά.