Φιλοθέη: Ο αέρας κράτησε στο έδαφος την Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη πιστή στο ραντεβού της με η διοργάνωση του συλλόγου της, ήταν και φέτος παρούσα στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Παρόλα αυτά η έμπειρη αθλήτρια επέλεξε να μην κάνει τον αγώνα της, στο 22ο Filothei Women Gala αναλογιζόμενη τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις 14 Ιουνίου στη Φιλοθέη.

Ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε σήμερα στο στάδιο δε θα μου επέτρεπε να κάνω τον αγώνα μου όπως θα ήθελα κι έτσι αποφασίσαμε να μη συμμετάσχω. Πλέον θα επικεντρωθούμε στην προπόνηση μας, καθώς στους αγώνες που έχω κάνει έχουμε εντοπίσει κάποια λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσω. Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας μου είναι στο Μονακό, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να πάρω μέρος σε μία ακόμη διοργάνωση στο τέλος του Ιουνίου“.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να μην αγωνίστηκε ωστόσο παρακολούθησε τόσο το επί κοντώ όσο και τα υπόλοιπα αγωνίσματα του 22ου Filothei Women Gala.

Νικήτρια στο αγώνισμα ήταν η Ελβετίδα Αντρίνα Χόντελ με 4,35μ., ενώ δεύτερη ήταν η Κατερίνα Βαγενά με 4,05μ. και τρίτη η Κατερίνα Αναγνωστίδου με 3,90μ. “Θύμα” του αέρα έπεσε και η Σλοβένα Τίνα Σούτετς που κατάλαβε μετά τις δυσκολίες που έκαναν την Κατερίνα Στεφανίδη να μην δοκιμάσει. Δοκίμασε στα 4,35μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Αποτέλεσμα

Επί κοντώ γυναικών: Αντρίνα Χόντελ (Ελβετία) 4,35μ., Κατερίνα Βαγενά 4,05μ., Κατερίνα Αναγνωστίδου 3,90μ., Μιλένα Ποστίκα 3,75μ., Αναστασία Ρέτσα 3,75μ., Τίνα Σούτετς (Σλοβενία) ακυρώθηκε, Κατερίνα Στεφανίδη δεν ξεκίνησε.