Φαίνη Χατζηαθανασιάδου: Στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία του αμφιθεάτρου «Μιλτιάδης Έβερτ».

«Με την πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων @kostasbakoyannis
βρεθήκαμε σήμερα στην Τεχνόπολη στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία του Αμφιθεάτρου «Μιλτιάδης Έβερτ».
✔️Με αφορμή τα 36 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου ελεύθερου δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας μας Αθήνα9.84
από τον αείμνηστο Μιλτιάδη Εβερτ έγιναν, επίσης, τα εγκαίνια της έκθεσης «Αθήνα 9.84: Η Γέννηση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας».
✔️Παρούσες και ιδιαίτερα συγκινημένες οι κόρες του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, Ιλεάνα και Alexia Evert, καθώς και τα εγγόνια του.
✔️Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, κ.Κώστας Καραμανλής και κ. Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της τέχνης και πλήθος κόσμου.
✔️Δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια τελετή ένας από τους νεαρότερους τότε και αγαπημένους συνεργάτες του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς, ο οποίος ξεκίνησε την αυτοδιοικητική του πορεία ως διαμερισματικός σύμβουλος, δίπλα στον Έβερτ, αλλά και συνεχίζει μέχρι σήμερα, έχοντας βαθιά γνώση των θεμάτων, αλλά και όλων των ιστορικών πτυχών κάθε γειτονιάς, κάθε κτιρίου, κάθε μνημείου του δήμου, κάθε γενεαλογικού δένδρου, όσο κανένας άλλος.
Χαίρομαι και εκτιμώ τη φιλία ετών που μας συνδέει!
✔️Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για την εξαιρετική πρωτοβουλία!» αναφέρει σε ανάρτησή της η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, υποψήφια δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού.