Εντατικοποιούνται οι απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους

Χθες Τρίτη 05/05 το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου συνεχίζει και εντατικοποιεί τους σχολαστικούς καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις στο Προάστιό μας.

Ξεκίνησε από την περιοχή της Φιλοθέης, απολυμαίνοντας τα παγκάκια της Πλατείας Κορυζή και του Πέτρινου περιπτέρου, ενώ συνέχισε με την απολύμανση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στο Άλσος Πουλάκη και στην περιοχή της Άνω Αγοράς.

 Στη συνέχεια συνέχισε με την απολύμανση της περιοχής των ταξί στο Ψυχικό, προχωρήσαμε στην Α’Πλατεία (Blue Bell), καθώς και στα παγκάκια και στις τσιμεντένιες κερκίδες της Β’Πλατείας. Ακολούθησε η Πλατεία Πίνδου και η στάση λεωφορείου της, η Νέα Αγορά Παλαιού Ψυχικού και οι βυθιζόμενοι κάδοι της, καθώς και η περιοχή του Τένις Ψυχικού και της Πλατείας Καμάρα.

Οι απολυμάνσεις ολοκληρώθηκαν στο Νέο Ψυχικό, ξεκινώντας από την περιοχή του Φάρου, συνεχίζοντας στο Ταχυδρομείο Νέου Ψυχικού, στα μαγαζιά επί της οδού 25ης Μαρτίου και στον Σκλαβενίτη.  Τέλος, απολυμάνθηκαν οι  Πλατείες Ελευθερίας, Ρήγα Φεραίου και Αγίας Σοφίας, καθώς και οι περίβολοι των εκκλησιών.