Εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό ξεκίνησε ο δήμος μας

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού, σε συνέχεια των αυξανόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας και με στόχο τη βέλτιστη ενημέρωση και προφύλαξη ευπαθών ομάδων όπως αυτή των μικρών παιδιών, ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 στους μαθητές των σχολείων μας.
Με την ευγενική προσφορά των υπηρεσιών του παθολόγου κυρίου Κουντουρά, από την Βιοιατρική Αθηνών, πραγματοποιούνται από χθες επισκέψεις ενημέρωσης σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Προαστίου μας.
Η σημαντική αυτή ενημερωτική εκστρατεία ξεκίνησε την Τρίτη 03/03 από τα γυμνάσια και λύκεια της Φιλοθέης και του Ψυχικού, ενώ ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 04/03 με τα γυμνάσια/λύκεια του Νέου Ψυχικού, καθώς και της Βαρβακείου Σχολής.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν εννέα μονόωρες παρουσιάσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση πάνω στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς και την έγκαιρη και αποτελεσματική πρόληψή του.
Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας, κ.Φωτιάδη, συζήτησαν με τους μαθητές για τη σπουδαιότητα της δράσης αυτής και ανακοίνωσαν ότι έπεται συνέχεια και στα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας.
Στο τέλος της κάθε παρουσίασης, παιδιά και καθηγητές συζήτησαν με τους διοργανωτές, απευθύνοντάς τους τα ερωτήματα και τις απορίες τους.