Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: : Βράβευσε τους υποστηρικτές της η Εστία

Μία όμορφη εκδήλωση για να βραβεύσει τους υποστηρικτές της διοργάνωσε στο τέλος Σεπτεμβρίου το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Στέρηση «Εστία». Σε αυτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γυναικείων οργανώσεων και συλλόγων.

Την βραδιά άνοιξε η νεοσύστατη μουσική ομάδα της «Εστία» με τις φωνές εννέα ταλαντούχων κοριτσιών που διηύθυνε η μουσικός Βιργινία Παυλοπούλου και συνόδευε στο πιάνο η φίλη Ελένη Κουρή. Η μουσική ομάδα της «Εστία» ερμήνευσε γνωστά τραγούδια ελλήνων συνθετών και καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους. Στη συνέχεια, η πρόεδρος της «Εστία» Έφη Προκοπάκη καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό εξηγώντας την σπουδαιότητα  της βραδιάς τόσο για την συνέχιση του έργου όσο και για τα ίδια τα παιδιά της «Εστία».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο Σύλλογος Κρητών Φιλοθέης – Ψυχικού «Μίνως» με την πρόεδρο κα Αγγελάκη και τα μέλη του, η Παναθηναϊκή Ένωση Γυναικών παράρτημα Νέου Ψυχικού με την πρόεδρο κα. Παπαϊωάννου και τα μέλη της, η Ελληνική Εστία παράρτημα Παπάγου με την πρόεδρο κα Οικονόμου και τα μέλη της. Επίσης βραβεύτηκαν  η Ελληνική Εστία Αγίας Παρασκευής με την αντιπρόεδρο κα Κατσαντώνη και μέλη, η Λέσχη Lions Ολυμπιάδα με τα μέλη της, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ψυχικού με την κα Ευαγγελίου και μέλη, η συγγραφέας Βάσω Κωσταρίδη, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φιλοθέης με την πρόεδρο και μέλη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου Νέου Ψυχικού καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής Μωραΐτη, η Επιτροπή Νεότητας Φιλοθέης Ψυχικού, ο Μικρασιατικός Σύλλογος Νέου Ψυχικού «Άγιος Γεώργιος» με την πρόεδρο κα. Μακαντάση και μέλη του, ο Κύκλος Νέων Μητέρων καθώς και η  εθελόντρια Ρωμαλέα Ζήκου.